Перший заклад родини Milk Bar був заснований у 2014 році. На сьогодні група закладів об‘єднує такі ресторани у Києві як:

Good Girl з соками холодного віджиму власного виробництва, Milk Bar TSUM з піцою та найкращою терасою міста на 7 поверсі центрального універмагу, корнери на Kyiv Food Market —Pasta&Foccacia з найсмачнішою пастою у місті та італійським "хлібом", Dogs&Tails з авторськими хот-догами, Milk Bar та Bakery&Breakfast з випічкою та сніданками відповідно.


В компанії близько 300 співробітників.


В 2022 році відкрили нове потужне виробництво площею 1000 квадратних метрів і наразі компанія розвиває напрямок В2В.


З доступних сервісів, які пропонує компанія це:

– доставка

– торти на замовлення

– весільні торти

– організація кейтерингів

– обслуговування корпоративних заходів

– корпоративні подарунки